Condicions de venda


1.   Introducció

Las condicions generals presents, regulant la adquisició dels productes que se ofereixen en el portal “vinilodecorar.es”, del que es titular COPY GIRONA S.C.P, amb CIF J55111819, en endavant vinilodecorar.

La adquisició de qualsevol producte ofert a la Web, significa l’acceptació total de las condicions generals de venda que s’indiquen. Aquestes condicions poden patir modificacions prèvies, per tant recomanem lleixi atentament al seu contingut com a pas previ a la compra o adquisició d’algun producte.

Per qualsevol consulta, posem a la seva disposició diferents mètodes de contacte.

Telèfon de contacte: 605 73 57 03
Email: info@vinilodecorar.es
Formulari de contacte redirigit al email de contacte.

Qualsevol notificació rebuda fora del mètodes de contacte anunciats, no garanteix una comunicació correcta amb vinilodecorar.

2.   Productes

La gama de productes oferts a vinilodecorar, es distribueixen entre vinils i altres suports de decoració. Els nostres vinils mantenen unes mides estàndard. Tots els productes, presenten al seu preu corresponent visible en el llistat i a la fitxa de producte.

Els productes oferts son sensibles a modificacions, tant en el seu preu, com a las característiques. Vinilodecorar es reserva el dret d’eliminar o deixar d’oferir sense previ avis, qualsevol dels productes oferts.

Per la compra de qualsevol producte, l’usuari haurà de enregistrar-se amb las dades de contacte i facturació, acceptant d’aquesta forma las condicions generals de compra.

Disponibilitat

Vinilodecorar, pretent garantir la disponibilitat dels productes publicats a la tenda on line, al disposar d’un format de venda sota comanda.

En el cas de no disposar del producte sol·licitat, be per retirada del producte o per ruptura d’estoc, el client rebrà una notificació per correu electrònic en la major brevetat possible, i vinilodecorar, podrà oferir un producte de característiques similars, sense augment de preu, el que el cas, el client podrà acceptar-ho o rebutjar-ho exercint el seu dret a desistiment.

En cas de NO acceptació del producte ofert per vinilodecorar, el client podrà optar per la devolució de l’import total de la comanda. Aquesta devolució s’efectuarà mitjançant el mateix mètode de pagament que es va fer a la compra.

3.   Procés de compra

El client que compra a l anostra tenda online, haurà de ser major d’edat. A mes d’omplir un formulari de registre, que recull las dades del client per l’enviament i facturació.

Las dades recollides en el formulari hauran de ser exactes e identificativas de la seva identitat, i que el client pot consultar la nostra política de dades en l’apartat d’Avis Legal.

Per fer la compra ha de seleccionar un producte dels presentats en pantalla, mitjançant la fitxa de producte, per afegir-ho a la cistella de la compra, i iniciar el procés de compra.

Si vostè no esta enregistrat, el sistema l’hi demanarà que s’enregistri per continuar amb el procés de compra. Si esta enregistrat, ha de seguir els passos següents:

- Selecció de lliurament

- Selecció de forma de pagament i accés a la passarel·la bancaria en el cas de PayPal

- Confirmació de comanda en cas de pagament mitjançant transferència bancaria.

Un cop confirmada la comanda, vostè rebrà una copia d’aquesta mitjançant correu electrònic al compte indicat a la seva fitxa de registre com a client.

Si vostè desitja factura, haurà de comunicar-ho a vinilodecorar, mitjançant els medis de comunicació indicats en aquest document, i en breu rebrà la factura corresponent, en el correu de client assignat a la fitxa de registre.

4.   Lliurament de la comanda

La comanda serà lliurada a l’adreça del domicili que consta a la fitxa de registre que ha omplert el client.

Las zones de lliurament, contemplant Espanya, tota la península i Balears, a excepció de Canàries, Ceuta i Melilla, i el termini de lliurament no hauria de ser major als 7 dies laborables.

Las despeses de lliurament son de 6,00€ per la Peninsula i 12,00€ per las Illes Balears. Per las comandes que superen els 100,00€ (IVA no inclos), el lliurament serà GRATUÏT.

Aquests preus poden patir canvis, i el preu a aplicar serà el vigent a la data de creació de la comanda

5.   Tipus de pagament

Posem a la vostra disposició aquestes formes de pagament:

Transferència bancaria:

Mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancaria al Número de compte i referencia indicades en el procés de compra i en el correu electrònic que vinilodecorar l’hi ha enviat. S’ha d’indicar en el moment de fer la transferència el nom del client i número de comanda.

Paypal:

Mitjançant PayPal s’autoritzarà el pagament de la comanda, però no es retiraràn diners fins que Paypal verifiqui que es correcte. Mitjançant aquesta passarel·la també es pot pagar amb Targeta de crèdit, sense necessitat de ser client de PayPal.

6.   Devolucions

El client disposa de 14 dies per la devolució del producte, segons estableix la normativa. El client pot exercir el seu dret a desistir sense necessitat d’identificar el motiu i assumirà els costos que l’hi correspon segons s’indica a l’article 107.2 i 108 del RD1/2007 de 16 de novembre.

Per aquells productes confeccionats de manera personalitzada, o a petició exclusiva per el client, amb mides, característiques o disseny, no es podrà exercir el dret de desistiment, segons s’indica a l’article 103 apartat c, d’aquesta norma.

El client o usuari entén i accepta conèixer de que no podrà exercir el seu dret a desistiment per aquells productes elaborats, dissenyats o creats segons las seves indicacions.

El desistiment es comunicarà mitjançant correu electronic al email de contacte indicat per la comunicació amb el client. Per una correcta devolució del producte, es necessari que el producte es trobi en perfectes condicions o estat, i amb el seu embolcall original, sense haver estat fet servir.

Un cop rebuda la sol·licitud, vinilodecorar es posarà en contacte amb el client per indicar els detalls de la devolució.

El client haurà de suportar las despeses de la devolució del producte.

Si el producte no fos conforme amb la comanda sol·licitada, el client pot optar per la sustituciódel producte, contactant amb l’email de contacte de vinilodecorar per procedir a la substitució del producte equivocat.

Las despeses generades per la substitució del producte, en aquest cas d’error de comanda, aniran a càrrec de vinilodecorar.

Subscriu-te al nostre newsletter